Før dit dildoparty

Vi har samlet lidt information om hvad du kan gøre inden du bestiller dit party hos os.

Find en dato

Når du har fundet en dato hvor alle dine venner eller veninder kan komme, så kontakt os for at se om vi har en sælger ledig den dag.

Hav tid nok

Et dildoparty med Dildoparty-experten.dk tager normalt cirka 2 timer. Den kan godt gøres hurtigere, men det vil vi gerne vide. Det sker jo at stemningen er oppe i højeste gear og historierne flyver derud af. Derfor kan det sagtens tage længere tid, så sørg for ikke at være presset af noget andet. Det giver jer klart den bedste oplevelse.

Plads

Vores sælger behøver ikke ret meget plads. Hvis I har mulighed for et lille bord vil det være fint. Det er en god ide hvis alle har en god siddeplads.

Vi er der for jer

Vores sælger har et formål og det er at give jer den bedst tænkelige aften og vil besvarer Jeres spørgsmål efter bedste evne.

Hvad kan du forvente

Vores sælgere er ganske almindelige mennesker, med et naturligt forhold til sex og sexlegetøj. Det er ikke en storbarmet blondine i lak og læder.

Afbud

Hvis du kommer i en situation, hvor det er nødvendigt at melde afbud så skal det ske så hurtigt som muligt. Du skal melde afbud til den sælger du har kontakt med eller direkte til os på tlf 24226526/20224698

Kontakt

Hvis du er i tvivl om noget både før, under eller efter dit party så er vi her for at hjælpe. Du kan altid kontakte vores sælger eller du kan ringe eller skrive til os. Når du har bestilt et party så vil vores sælger ALTID kontakte dig senest dagen før, så I har snakket sammen. Hvis vi ikke kan få fat i dig inden dit party, kommer vi ikke ud

Efter dit party skal alle henvendelser gå direkte til kontoret, helst mandag til fredag mellem kl 8 og 15 på tlf 24226526/20224698

Du kan læse mere her på siderne om dildoparties. Har du nogle spørgsmål eller vil vide mere om dit party kan du kontakte os her.