Surprise party

Et surpriseparty er gennem tiden blevet mere og mere udbredt. Et surpriseparty er primært noget man arrangerer og afholder i anledning af for eksempel en fødselsdag, starten eller slutningen på en længere rejse, et jubilæum eller lignende. Et surpriseparty  afholder du for en eller nogle, som du holder af og gerne vil overraske med en fest, en middag eller et helt andet arrangement, f.eks. et dildoparty.

Når du så står og skal arrangere et surpriseparty, hvorfor så ikke slå to fluer med et smæk og overraske personen eller personerne gange to. Når du afholder et dildoparty som surprise, kan det både være en overraskelse, at du afholder arrangementet og at der til arrangementet er et party. Når du holder et dildoparty med os til dit surpriseparty, er du garanteret at det bliver et surpriseparty uden for sammenligning.

Surpriseparty i form af dildoparty

Med os kan du afholde et surpriseparty i form af et dildoparty, som vil overraske på alle måder og som helt sikkert aldrig nogensinde vil gå i glemmebogen. De personer, der er med til det dildoparty, som vi afholder til dit surpriseparty vil med garanti få sig en rigtig sjov og underholdende aften, som ikke mangler noget som helst. Aftenen vil hele vejen igennem være præget af en fræk og erotisk atmosfære, men samtidig med at stemningen stadig er sjov og glad. Der vil være rigeligt plads til smil og grin på samme måde som der også er plads til erotik og sex.

Til dit surpriseparty, vil vi afholde et dildoparty som består af en fremvisning af nogle af vores produkter. Her vil I blive præsenteret fra alt lige fra vores olier og cremer til vores sexlegetøj og andre u-undværlige sager. Under hele dildopartiet, vil der være chance for at dufte til og føle på vores produkter, så sanserne kan få frit løb. Et surpriseparty er i sig selv en oplevelse for den, det bliver afholdt for, men et surpriseparty i form af et dildoparty er en kæmpeoplevelse

Når du afholder surpriceparty for din veninde har du mulighed for at købe et gavekort til hende, hvis hun vælger at bruge det på dagen giver vi dobbelt op på det (max. 300 kr)

Når du afholder surpriceparty for dine veninder og der bliver købt for mere end 3000 kr, kan du vælge en ekstra ting ting til en værdi af 200 kr

Kun en af ovenstående muligheder kan benyttes