Polterabend

Skal i holde Polterabend? Vi har den perfekte tilføjelse til den store dag. Uanset om det er bruden eller gommen som der skal holdes Polterabend for, så kan I med fordel bruge en del af dagen med et dildoparty. Vi har hos Dildoparty-experten.dk stor erfaring med at afholde Polterabend.

Med sælgere i hele Danmark, har  vi mulighed for at komme til jeres Polterabend uanset om den så holdes i Skagen eller Nakskov. Alle vores sælgere har den perfekte baggrund til at sikre en humoristisk aften, hvor I ikke alene vil få lov at se nærmere på alskens forskelligt sexlegetøj, men med garanti også vil få brugt lattermusklen – vi holder altid vores dildoparties på en humoristisk måde, så det bliver en god oplevelse for alle deltagere.

Husk mænd kan også sagtens bruge et dildoparty til deres polterabend

Polterabend – En aften med knald på!

Når vi er ude til homeparties, uanset om det er Polterabend eller ej, så har vi en hel række af oplevelser klar til dig som deltager. Først og fremmest sikrer vi altid at der bliver bygget op i en hyggelig stemning, hvor fokus er på at I skal hygge jer og ikke mindst have det sjovt.

Når vi kommer ud til en Polterabend med vores dildoparties, så har vi altid både sexlegetøj, olier og cremer med, der er med garanti også noget du/I kan bruge.

Vores sælgere har den fornødne viden, til at give jer de helt rigtige instruktioner til hvordan I benytter jer af vores produkter, så er I sikre på at i kommer godt fra start. I får selvfølgelig også et indblik i hvad der er vores mest populære produkter, såvel som at vi gerne lader jer røre, lugte og smage – så ved I præcist hvad I ønsker jer, det hele er selvfølgelig op til jer selv og hvad i har lyst til.

En del af underholdningen kan være at hjælpe bruden/brudgommen med at vælge lidt til fælles glæde i ægteskabet. I kan købe et gavekort til dagen, så giver vi dobbelt op på det

I kan allerede i dag booke os til at holde et dildoparty på jeres næste Polterabend, alt hvad i skal gøre er at tage kontakten, så finder vi den helt rigtige løsning!

Når du afholder polterabend for din ven/veninde har du mulighed for at købe et gavekort til ham/hende, hvis hun/han vælger at bruge det på dagen giver vi dobbelt op på det (max. 300 kr)

 

Book Dildoparty til Polterabend