Pigeaften

Har du lyst til at se, røre, høre, føle mange typer sexlegetøj, se og smage forskellige glidecremer og meget mere, så kan et dildoparty være lige noget for dig. Her fremvises sortimentet med mulighed for at stille spørgsmål og lære nye ting. Et dildoparty kan måske lyde grænseoverskridende, men når man først er i gang, er det er sjov og god oplevelse for de fleste.

Når du bestiller et dildoparty, skal du være klar på at kunne sætte to timer af til en sjov aften. Et dildoparty kræver ikke meget plads, men det er nødvendigt med et bord vi kan stå ved og hvor I kan sidde rundt om. Dildoparties er ikke noget du skal være bange for at springe ud i.

Pigeaften Dildoparty

Kombinerer du en pigeaften med et dildoparty, har du muligheder for at se, røre, høre føle og smage de mange produkter. Et dildoparty der er sat sammen til netop din pigeaften, vil give alle en fantastisk mulighed for at lade tårerne trille af grin og have det sjovt. Samtidig med I får afholdt en rigtig god pigeaften, vil den enkelte også få mulighed for at lære en masse om de forskellige produkter i sortimentet. For nogle kan det virke grænseoverskridende at dele interessen for sexlegetøj med veninderne, men man vil hurtigt finde ud af, at det kan være både sjovt og lærerigt at afholde dildoparty med veninderne.

Når ens party er ved at være slut, og pigeaftenen skal forsætte, er det tid til bestilling af produkter. Dette sker i fuld diskretion, og du behøver ikke at dele med de andre piger, hvad du skal have bestilt hjem. Den enkelte kan vælge at få sin bestilling sendt hjem til sin egen adresse, såfremt man også selv betaler fragt, ellers vil det blive sendt hjem til værtinden – fragt gratis, når der er mindst 3 der bestiller. Der er selvfølgelig garanti og mulighed for reklamation på alle produkter ligesom i en forretning, du gemmer bare kvitteringen, som kommer sammen med dine varer. Fordelen ved et dildoparty er, at du kan være sikker på, at du bestiller noget, du vil blive glad for fra start af.

** Husk når der samlet er købt for minimum 3000 kr, får du som værtinde lov til at vælge en ekstra ting til en værdi af 200 kr