Paraften

Vi tilbyder jer en paraften uden nogen som helst form for sammenligning. En paraften med os giver jer muligheden for at få en aften, som vil forbedre og gavne jeres forhold ligegyldigt, hvordan tingene står til i jeres forhold. Hvis det hele kører som det skal, kommer det blot til at køre endnu bedre efter en paraften med os. På samme måde, hvis jeres forhold mangler noget spænding, erotik og nye udfordringer, har vi også lige det, I har brug for. Derfor burde I kraftigt overveje at lade os afholde en paraften for jer i form af et dildoparty, som I sent vil glemme. Vi kommer med masser af ny inspiration og netop på en paraften inspirere man også hinanden

Med et dildoparty arrangeret af os, får I meget mere, end I overhovedet drømmer om. Vi tilbyder jer en aften, hvor erotikken er i centrum og hvor atmosfæren vil være præget af en masse hygge, smil og grin. Vi har omkring masser af produkter at vælge i mellem, så det bliver helt sikkert ikke kedeligt. Vores sortiment indeholder blandt andet en masse frækt sexlegetøj, diverse massage olier og cremer, og andre ting der kan inspirere.

En professionel fremvisning

Vores dildoparties foregår på den måde, at en af vores mange sælgere kommer hjem til jer og afholder en fremvisning af nogle af vores mange gode produkter. Til denne fremvisning får I rig mulighed for at give jeres sanser frit løb, da I både kan røre, smage og dufte til vores produkter. Fremvisningen bliver udført af en professionel sælger, som kender alt til alle produkterne og ved præcis, hvordan de skal bruges og hvordan de bliver udnyttet på bedste vis.

Så giv jer selv en uforglemmelig aften og forkæl jeres parforhold på en underholdende og ikke mindst fræk måde. Gør jeres paraften til et erotisk og hyggeligt dildoparty, som I vil kunne tænke tilbage på de næste mange år frem.

** Husk når der er købt for minimum 3000 kr, kan du som værtinde frit vælge en ekstra ting til 200 kr