Herreaften

Har I lyst til at prøve noget nyt til den ugentlige herreaften, eller har I længe været nysgerrige omkring hvad kvinderne egentlig laver til dildoparties? Hos Dildoparty-experten.dk har vi selvfølgelig også en speciel løsning til herreaftener, hvor vi kan give jer indblik i hvad der foregår på sådan en aften. I kan være sikre på at et dildoparty som herreaftenens tema, vil give jer gode grin og en bedre forståelse for hvad dildoparties rent faktisk er. I får også masser af ny inspiration til parforholdet og jer selv

For mange kan det være et tabu med dildoparties for mænd, men vi er sikre på at I vil finde aftenen yderst underholdende.

Herreaften og Dildoparty – et umage match!

Man forbinder måske ikke normalt en herreaften og dildoparties som værende forenelige, men faktisk så kan det give jer en solid ballast til at overraske samt forstå jeres bedre halvdel. Vi giver jer en gennemgang I sent vil glemme, hvor I uden tvivl vil lære noget nyt.

Ved at give instruktioner og viden omkring hvordan I får det optimale ud af legetøjet, kan I være med til at gøre brugen af vores sortiment til en langt bedre oplevelse for jeres kvinde, ligesom I selv vil få en masse ud af hele oplevelsen. Der skal selvfølgelig ikke kun være fokus på fornøjelse til hende, derfor kan en herreaften med dildoparty sagtens gå hen og blive en Win/Win.

Udover at have legetøj med, så vil I også kunne se nærmere på vores udvalg af cremer og andet godt. I kan få lov at se nærmere på legetøjet og der vil med garanti dukke nogle favoritter op i løbet af aftenen, sexlegetøj er ganske enkelt ikke kun den gammeldags dildo – vi har et så bredt og fangende udvalg, at I med garanti vil falde over flere produkter som vil kunne bruges hjemme

Bestil jeres dildoparty i dag

Hos Dildoparty-Experten, giver vi jer mulighed for at booke os til jeres næste herreaften. Hvis I vil være sikre på at få en oplevelse I sent vil glemme, samt en aften i godt selskab med masser af ny viden, så kan i bare kontakte os nu – vi vil helt sikkert finde den perfekte løsning til lige præcis jeres herreaften!

** Husk når der er købt for minimum 3000 kr, kan du som vært frit vælge en ekstra ting til 200 kr