Event

De fleste danskere har hørt om begrebet dildoparty, og især de seneste år er det et fænomen, der har bredt sig. Er du en af mange danskere, der synes at det kan være svært at holde en unik og intim fest, så kan et dildoparty være løsningen til dig, her får du/I muligheden for at undersøge de forskellige produkter, og I har mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål.

Et dildoparty er bare en af mange måder at sætte gang i sexlivet på, og det er en oplevelse som de fleste får noget ud af, såvel unge og ældre. Sex er blevet et emne, som vi bliver mere og mere åbne overfor, og vi opfatter det ikke længere som et tabu.

Der er forskellige former for dildoparties både pigeaftener, herreaftener, og det passer til alt, helt fra små intime fester og til større forsamlinger. En af variationerne er et event. Et event er for det meste henvendt til f.eks. diskoteker og andre større forsamlinger. Et event kan benyttes, hvis du er festarrangør eller lignende. Måske er det dig der står for fredagbaren på kollegiet, eller du har et værtshus, en bodega eller lignende hvor du vil afholde en pigeaften/Ladies Night

Husk at inklusiv i prisen er der en konkurrence med en præmie

Et event til de fleste

Der er selvfølgelig forskellige former for dildoer og andre former for sexlegetøj, og dem får man at se til et dildoparty. Til sådan et event er der ikke mange begrænsninger, og man må både røre, mærke og endda smage på de forskellige produkter. Oftest sidder man ved større borde, og man får mulighed for at snakke med sin sidemakker om de forskellige produkter. På den måde kan du være sikker på, at det er det helt rigtige produkt, som du kommer hjem med.

Når man bestiller et event, sender vi altid en dygtig sælger, som kan svare på jeres spørgsmål. Sælgeren har styr på emnet, og ved en del om, hvad de forskellige produkter gør, hvordan de skal bruges. På den måde kan de være med til at guide jer til den rigtige dildo, og de står de klar til at svare på de spørgsmål, som i evt. skulle have.

Arrangørerne af et dildoparty er bedst til at gøre det godt for jer, hvis de har snakket med jer og I dermed har haft mulighed for at afstemme jeres forventninger til dette event. Et event som dette kan planlægges, så det passer bedst til jer, og det kan helt sikkert blive en aften som man sent vil glemme.