Trænger du og dine veninder til fornyelse i jeres sexliv

0

Dildoparty

Du har sikkert hørt om dildoparties – måske har din veninde, din ven eller din kollega været til ét, eller selv været vært for et. Det lyder sjovt, underholdende og grænseoverskridende, alene når man bare hører ordet. Men der er garanti for at der grines, og uventede historier og oplevelser kommer frem i dagens lys.

Det foregår nemlig sådan at der kommer en konsulent ud til private kunder, og så viser konsulenten diverse erotiske artikler frem for en gruppe mennesker. Desto flere, desto sjovere bliver det. Udover legetøj, bliver der også fremvist lingeri for enhver smag, og diverse massageolier. Dildoparties er opstået for at gøre op med det tabu der ligger omkring erotisk legetøj, og for at gøre det til en sjov oplevelse – som sex er! – fremfor et emne der er pålagt skam og skyldfølelse.

Trænger du og dine veninder til fornyelse i jeres sexliv? Et dildoparty er både en sjov og lærerig løsning!

Et dildoparty er ikke kedeligt, eller pinligt. Tværtimod. Det kan være en god måde at blive inspireret på til at afprøve nye ting i sexlivet. Konsulenten har et bredt sortiment af erotisk legetøj, lingeri og olier. Hvis du eller dine venner har spørgsmål omkring de forskellige produkter, er I også mere end velkomne til at stille dem. Her findes der ingen dumme spørgsmål!

At holde et dildoparty kræver naturligvis lidt planlægning. Konsulenterne kommer fra hele landet, så de er som regel meget fleksible med at komme på en dag der passer jer bedst. For at være på den sikre side, er det dog en god idé at bestille i god tid. Her kan I godt medregne en aften, der tager omkring to timer – eller længere tid, hvis I har det så sjovt at tiden flyver afsted! Hvis I ønsker at det bliver holdt indenfor tidsrummet af to timer eller mindre, så meddel det til konsulenten inden, når I bestiller en aften.

Uanset, hvor lang tid aftenen tager, er der lagt op til topprofessionel betjening og masser af grin! Konsulenten er helt nede på jorden, og er ikke bare en blondine med store bryster og latexdragt. Det er et helt almindeligt menneske, I kan forvente kommer ud til jer. Konsulenten vil også med glæde rådgive jer undervejs, og komme med egne input, samt sørge for at det bliver en god aften for alle.

Selve bestillingen af produkterne er meget enkel. Det foregår således, at konsulenten har en bestillingsliste med, hvor I så noterer hvilke produkter I kunne tænke sig fra shoppen. Dette bliver så fremsendt med posten, efter I har betalt hjemmefra. Det er tilmed også muligt at følge, hvor langt jeres pakke er, via deres hjemmeside.

Share.

About Author