Sexlegetøj, dildoparty og testvindere

0

Lad os slå en ting fast med det samme og det er at sexlegetøj også kan vinde i test. Det ved du sikkert allerede, men blot i det tilfælde at du ikke gjorde. Sexlegetøj bliver testet i stor stil på nettet. Faktisk herhjemme har vi både side6.dk og Ekstrabladet, som jævnligt laver tests, men også Danmarks Radio har foretaget test og lavet indslag om det.

Sagen er at sexlegetøj inkl. det vi har med på parties i dag vinder flere og flere tests fordi det er blevet helt legitimt at bruge det og tale om det. LoveJoy’s sexlegetøj vinder mange forskellige tests og speciel det fra Fun Factory er meget populært. Stubby, som er en designmæssig skønhed er også den mest solgte g-punkts vibrator til dato. Den er naturligvis med i vores store sortiment.

Du kan læse om testvindende produkter på side6.dk og flere steder på dr.dk. Hvis du vil vide mere om hvilke produkter der har vundet i test herhjemme og i udlandet så taget et kig på siden her. Her finder du en stor samling af forskellige produkter til både mænd og kvinder der har vundet tests. Hvis du har spørgsmål til de enkelte produkter eller til sexlegetøj og dildoparties generelt er du meget velkommen til at kontakte os. Vi vil hellere end gerne rådgive dig om hvad der passer bedst til dig eller hvordan dit party skal arrangeres så du får det bedste ud af det.

Hvis du er interesseret i at købe testvindende sexlegetøj på vores parties, så snak med vores konsulenter eller ring til os. Så skal vi lynhurtigt hjælpe dig med, hvilke produkter der findes i vores kuffert og hvilke som bare er et must at have med hjem. Hvis du allerede har købt den ene testvinder efter den anden og leder efter noget helt nyt kan du skrive til os og så skal vi sende dig en liste over de produkter, som vi har fået tilbage meldinger på er gode og som vi selv vurdere er bedre end gennemsnittet. Der findes så mange forskellige mærker af sexlegetøj på markedet nu og i forhold til tidligere er det ikke fra Kina. Meget bliver produceret og designet her i Europa og i USA og Canada. Det højner kvaliteten af både materialer og vibrator, samt at det bliver lavet i en højere kvalitet. Det gør naturligvis at mange af de produkter der vinder i test er fra netop disse lande og ikke fra østen, som man for år tilbage har set. Det gør sig naturligvis også gældende ved vores dildoparties.

Share.

About Author