Hvem er vi

Om Dildoparty-Experten

Dildoparty-Experten blev startet i November måned 2004 med henblik på at lave en sober og mere ren forretning til vores kunder. Vi følte at nettet bar præg af snusket tysk porno og grimme sider med sleske lokkemidler. Det har vi forsøgt at styre helt udenom. Selvfølgelig drejer vores side sig om sex. Vi synes sex er dejligt og burde være et mere åbent emne end det er.

Vi vil derfor gerne være din genvej til bedre sex. Vi kan hjælpe med alle de forskellige hjælpemidler som du eller i måtte kunne ønske. Hvis vi ikke fører de produkter du leder efter er du mere end velkommen til at skrive til os. Vi vil gøre alt hvad der står i vores magt for at skaffe det til dig.

Vi har i tidens løb selv handlet meget sexlegetøj. Både i de fysiske butikker og online. Kendetegnet på nettet har været useriøse butikker med ingen eller næsten ingen kundeservice. Det har hele tiden været vores mål at lave om på det. Vi stræber efter en sublim kundeservice så alle der handler her får en følelse af at det er sikkert og rart at handle med Dildoparty-Experten. Også når vi laver fejl. For det sker jo desværre ind imellem at de varer som vi har lovet skulle komme mandag slet ikke er blevet leveret til os endnu, eller at en lager vare er udsolgt lige inden din ordre sendes.

Når vi laver en fejl, erkender vi det og sørger for at du modtager en gave, fri fragt eller en andet produkt til reduceret pris. Med andre ord, så går du aldrig tomhændet fra dildoparty-experten
HB Trading
Gammel Køge Landevej 714
2660 Brøndby Strand
Telefon: 24226526 / 20224698
E-mail: kontakt@dildoparty-experten.dk
CVR: 27887155
Etablerings år: 2004