Forretningsbestingelser, Cookies & Datapolitik

COOKIES, DATAPOLITIK OG FORRETNINGSBETINGELSER

 

Dataansvarlig for Dildoparty-experten.dk:

Direktør Hanne Buggild
Gammel Køge Landevej 714
2660 Brøndby strand
CVR: 2788 7155 (livet-er-godt)

Kontakt os via DETTE LINK

COOKIES

Alle danske websites er forpligtet til at informere om cookies og hvordan man sletter dem. En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. Cookies kan blandt andet bruges til at udarbejde statistik over brugernes anvendelse af websitet. Oplysningerne er anonyme, og vi kan derfor ikke se, hvem du er. Via cookies registrerer vi oplysninger i anonym form for at gøre hjemmesiderne mere effektive og målrettede. En cookie kan fx gemme oplysninger om: indholdet af en indkøbskurv, om du er logget ind og hvordan hjemmesiden benyttes. Som regel slettes cookies automatisk fra browseren (session cookies), når den lukkes. Cookies kan dog også indstilles med et udløbstidspunkt (faste cookies), så cookien eksisterer i en kortere eller længere periode på computeren.

Vi bruger cookies fra Google Analytics til at undersøge, hvor mange besøgende vi har, og hvilke sider de besøger mest. Vi gør det for at analysere, hvordan hjemmesiden bruges, så webredaktionen kan forbedre brugeroplevelsen. Oplysningerne i statistikken er anonyme og kan på ingen måde henføres til navngivne brugere.

Hvis du har en konto og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen persondata og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din login information og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du logger ud af din konto vil cookierne forsvinde.

Derudover bruger vi online tjenester, der er indlejret på hjemmesiden, for at kunne tilbyde vores brugere mere materiale og bedre service. Disse online tjenester bruger også cookies, der kaldes tredjeparts-cookies, fordi de sættes af et tredjeparts website eller program. Det kan fx være videofiler fra YouTube, Facebook “like”-knapper, Instagram m.m.

Indlejret indhold fra andre websteder opfører dig på nøjagtigt samme måde som hvis den besøgende har besøgt det pågældende websted.

Eftersom en cookie-datafil befinder sig hos dig, på din computer, er det altid muligt for dig at se, ændre eller slette disse cookies. Vi håber, at du vil tillade de cookies, vi sætter, da de hjælper os med at forbedre vores hjemmeside og tilbyde de materialer og services, vi gør. Ønsker du ikke at modtage cookies fra vores hjemmeside, kan du i de fleste browsere vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje dette domæne (Dildoparty-experten.dk) til listen over hjemmesider, du vil blokere cookies fra. Her kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt. Vejledning i at slette cookies i din browser: minecookies.org/cookiehandtering

IP ADRESSE

I forbindelse med besøg på firmaets hjemmeside, logger firmaets webhost og databehandler af lovpligtige årsager den besøgendes IP adresse. Dette sker for at undgå uønsket trafik eller hackerangreb. I forbindelse med en købsproces bliver IP adressen gemt af firmaet ligeledes af sikkerhedsmæssige årsager.

 

DATAPOLITIK

I nedenstående finder du vores retningslinjer angående beskyttelse af dine personlige data, når du er kunde hos Dildoparty-experten.dk.

VEDR. PARTY BOOKING

For at du kan indgå aftale om booking af dildoparty med Dildopart-experten.dk, har vi brug for følgende oplysninger: navn, adresse, postnummer, by, telefonnr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, for at kunne afholde dit party. For at vi kan effektuere din booking er vi nødt til at dele dine oplysninger med de betroede medarbejdere hos dildoparty-experten, herunder den sælger, der kommer ud til dig.

Vi har udelukkende de personoplysninger som du giver os. Når du booker party, accepterer du vores datapolitik, ved at sætte flueben ved ”Jeg har læst og accepteret Dildoparty-experten’s datapolik.” Hvis du booker telefonisk sender vi en SMS med linket til vores datapolitik som du bedes læse og bekræfte.

Vi opbevarer kun dine persondata indtil dit party er afholdt og deltagernes varer er afsendt.

VEDR. KØB TIL PARTY

For at du kan indgå aftale med dildoparty-experten.dk, har vi brug for følgende oplysninger på den person som modtager varerne fra alle deltagerne: Navn, adresse, postnummer, by og telefon.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, med det formål at kunne levere varerne til jer.

Vi har udelukkende de personoplysninger som du giver os, ved at underskrive en samtykkeerklæring.

Vi opbevarer personoplysninger i 5 år jf. Regnskabsloven på den af jer som modtager varerne.

Generelt

For at vi kan sende din ordre er vi nødt til at dele dine oplysninger med de tjenesteudbydere der er anvendt af os (f.eks. postnord, pakkelabel.dk og danske bank) Vi har godkendte databehandleraftaler med alle vores tjenesteudbydere og de videregivende oplysninger bliver udelukkende brugt i forbindelse med behandling af din bestilling.

Som kunde hos Dildoparty-experten.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og kan til enhver tid slette din registrering. Du har også ret til at få indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig.

Hvis du beder om at få slettet de persondata du tidligere har oplyst til os, indbefatter det ikke nogen form for data som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvis du ønsker at få slettet dine persondata eller ønsker at modtage en eksporteret fil med de persondata, vi har liggende om dig, bedes du rette henvendelse til Dildoparty-experten via DETTE LINK

Dildoparty-experten garanterer, at alle lagrede personlige oplysninger om registrede brugere behandles fortroligt og kun bruges til afvikling af handlen. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart.

Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lovligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunket af tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt.

Du har ret til at indgive en klage til datatilsynet hvis du er utilfreds med den måde vi behandler dine personoplysninger på, du finder datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

 

DEFINITIONER

Aftalens parter
“Køber” anvendes om den fysiske person, som foretager en bestilling hos Dildoparty-experten.dk
”Vi” anvendes i det følgende, både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varerne præsenteres og bestilles.

FORBEHOLD

Der tages forbehold for ændringer, prisfejl, tastefejl, udsolgte varer mv.:
Vi forbeholder os retten til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website.
Vi forbeholder os retten til at annullere ordren, såfremt der er tale om prisfejl der kan være til byrde for den ene part efter Aftalelovens § 9. Herunder også kunden, ved for meget betalt for en vare der er prismærket forkert. Ved udsolgte varer vil vi gøre opmærksom på dette, såfremt det er muligt, ved kontakt via e-mail
Ansvaret for afhentning af pakken er kundens og ikke vores eller Post Nords. Sendes pakken retur til os fordi den ikke er afhentet inden fristen hos Post Nord skal der betales fragt for gensendelse. Hentes pakken ikke og kommer retur til os, vil den blive henlagt til vi hører fra kunden, hvad der skal ske. Ønsker kunden at fortryde varekøbet, refunderer vi varens pris, minus portoudgifter for forsendelse begge veje.

Vi yder ikke garanti på batterier. Ej heller selv om de medfølger i pakken, da disse kan have mistet evne inden de kommer i hænderne på os. Du skal i tilfælde af fejl tjekke batterierne inden du laver en retur sag hos os. Se venligst under reklamation for yderligere information

Betaling

Dildoparty-experten modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Dildoparty-experten bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

ØNSKER DU AT OMBYTTE DIN VARE

  • Alle varer til intim brug SKAL være i uåbnet original emballage. Du må altså ikke have haft dem ude af emballagen for at afprøve produktet. Ej heller i hånden. Dette er godkendt af e-handelsfonden og forbrugerombudsmanden grundet risiko for smittefare.
  • Du skal inden 14 dage oprettes en retursag på www.livet-er-godt.dk hvor du skriver hvilken varer du ønsker at bytte til.
  • I pakken skal du vedlægge din kvittering.
  • Du betaler selv returportoen, når du fortryder købet af en vare. Hvis du bytter til en vare med den samme pris, eller højere, betaler vi portoen for den nye vare du ønsker byttet til.
  • Vi skal have modtaget dine returvarer senest 14 dage efter du har oprettet retursagen, ellers kan vi ikke behandle din sag.
  • Varer der sendes pr. efterkrav modtages ikke.
  • Varer der sendes til pakkebutik/boks afhentes ikke.
  • Når vi har modtaget varen får du en mail og vi sender hurtigst muligt den nye vare.
  • Har du bestilt en vare der er dyrere kontakter vi dig via mail, ang. betalingen.

Varen sendes til:
Livet-er-godt
Gammel køge landevej 714
2660 Brøndby Strand

 

REKLAMATION HVIS DIN VARE ER DEFEKT

  • Kontakt os hvis du har en reklamation på mail via DETTE LINK og vent med afsendelse til du hører nærmere fra os. Vi skal have modtaget dine returvarer senest 14 dage efter vi har besvaret din henvendelse.
  • Vi mailer en returlabel du kan bruge til at sende din defekte vare. I pakken skal du vedlægge din kvittering.
  • Vi yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra modtagelse, på fabrikations- og materialefejl (mangler) hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget.
  • Der gælder særlige regler for intim produkter og vi kan derfor ikke give pengene tilbage når emballagen er brudt.
  • Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
  • Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til livet-er-godt.dk inden for rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen.
  • Varen skal kunne påvises defekt ellers byttes den ikke og kunden betaler for fragt.
  • Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består.
  • Du skal samtidig være opmærksom på at såfremt du sender en vare retur der ikke er fejl på, så opkræves du for fragt begge veje. Vi opfordrer dig derfor til at kontakte os først, såfremt du måtte have problemer. Er varen derimod gået i stykker vil du ikke blive opkrævet et beløb.

Varen sendes til:
Livet-er-godt
Gammel køge landevej 714
2660 Brøndby Strand

HAR DU FORTRUDT DIT KØB

  • Alle varer til intim brug SKAL være i uåbnet original emballage. Du må altså ikke have haft dem ude af emballagen for at afprøve produktet. Ej heller i hånden. Dette er godkendt af e-handelsfonden og forbrugerombudsmanden grundet risiko for smittefare.
  • Du skal inden 14 dage efter varen er modtaget, oprette en retursag på hjemmesidensiden.
  • I pakken skal du vedlægge din kvittering.
  • Du betaler selv returportoen, når du fortryder købet af en vare.
  • Vi skal have modtaget dine returvarer senest 14 dage efter du har oprettet retursagen, ellers kan vi ikke behandle din sag.
  • Hvis du skal have det fulde beløb retur skal varen fremstå som ny og i original, hel emballage. Tøj må selvfølgelig gerne prøves.
  • Varer der sendes pr. efterkrav til os modtages ikke.
  • Varer der sendes til pakkebutik/boks afhentes ikke
  • Når vi har modtaget varen får du en mail.
  • Når du returnerer en vare får du pengene retur senest 14 dage efter vi har modtaget varen.
  • Har du betalt med betalingskort sætter vi pengene ind på dit kort, ellers skal vi have et kontonummer.
  • Har du betalt porto returnerer vi hele varens pris.
  • Har du fået gratis porto fratrækker vi 39 kr. fra varens pris til dækning af vores portoudgifter og udbetaler differensen til dig.
  • Hvis du ikke afhenter din vare vil dette IKKE anses som fortrydelse af købet, varen vil ligge og vente på vi hører fra dig. Hvis du alligevel ikke vil have varen og ønsker pengene retur vil der blive fratrukket vores porto omkostninger inden tilbagebetalingen.

Varen sendes til:
Livet-er-godt.dk
Gammel køge landevej 714
2660 Brøndby Strand

VÆRDIFORRINGELSE

Under de nye regler omkring returnering og fortrydelsesregler af den 13. Juni 2014, er det besluttet at intim produkter, der bruges indvortes eller udvortes medfører en 100% værdiforringelse, såfremt blot emballagen er åbnet og eller plombering eller foliering brudt.
Vi sikrer derved 100% vores kunder mod at modtage produkter brugt af andre og sikrer derved at en smittefare ikke kommer via Livet-er-godt.dk
Du kan dermed også som kunde være sikker på at de produkter du køber er 100% nye
Produkter. Reglerne gælder ligeledes glidecremer og andre produkter der i sagens natur er beregnet til brug i og omkring erogene zoner. Tøj må selvfølgelig gerne prøves. Hvis det på nogen måde bærer præg af at have været brugt, vasket eller lugter af røg eller har mærker efter make up, kan vi ikke refundere hele beløbet, men foretager en individuel vurdering. Er varen forringet i værdi ved tilbageleveringen til netbutikken, og skyldes det, at du har brugt den mere, end man kan og må i en fysisk butik, kan du forvente at skulle betale for værdiforringelsen jf. De nye regler omkring returnering og fortrydelsesregler af den 13. Juni 2014.

TILBAGEBETALING AF KØBSBELØBET

Hvis du fortryder dit køb betaler du selv for returportoen. Du får naturligvis varens pris tilbage, dog fratrukket evt. porto udgifter (har du fået gratis porto på dit køb vil vi derfor fratrække 39 kr. til dækning af porto udgifter inden vi refunderer beløbet.) I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.