Tøsefødselsdag

Når du står og skal arrangere en fest sammen med veninderne, det kunne måske være i anledning af en fødselsdag, så vil det være enormt oplagt at afholde en ren tøsefødselsdag. Lige meget om det er din egen eller din venindes tøsefødselsdag, du skal arrangere, er det en oplagt mulighed at gøre fødselsdagen eller måske blot en del af den til noget så anderledes, underholdende, sjovt og ikke mindst noget så frækt som dildoparties. Bestil party her.

Et dildoparty kan være flere former for arrangement. Det afhænger meget af, hvem der er til stede til dildopartyet, men det afhænger i særdeleshed også af, hvilken relation de tilstedeværende til et dildoparty har til hinanden. Det er ikke det samme dildoparty, vi afholder og I får, hvis I er et par, som hvis i er en flok mandfolk, eller en gruppe tøser. Et dildoparty er først og fremmest, hvad vi gør det til, men det er i den grad også, hvad I gør det til. Det vigtigste for os er blot at give jer en god oplevelse med nye, underholdende, sjove og frække indslag og episoder.

Hold dildoparty til din tøsefødselsdag

Så arranger noget nyt og sjovt for dine veninder og hold et dildoparty. Du kan være helt sikker på, at den tøsefødselsdag vil være lige i øjet. I vil blive underholdt i et par spændende timer af en af vores veluddannede og professionelle medarbejdere, som vil afholde en fremvisning for jer. Vores dildoparties består nemlig primært af fremvisninger af vores erotiske produkter. I vil blandt andet blive præsenteret for produkter som for eksempel vores cremer, olier og så selvfølgelig også vores sexlegetøj.

Ved jeres dildoparty, får I med fremvisningen muligheden for at give dine sanser overarbejde. I kan nemlig helt frit dufte, røre og føle på alle vores produkter. På den måde, får I chancen for at afprøve alle vores produkter på egen krop og diskutere, hvilke I bedst kan lide. Gør dine veninder glade og udfordr dem i noget, de ikke er vant til. Giv dem og dig selv muligheden for at prøve noget nyt, som ud over at være underholdende også er både frækt og erotisk, og ikke mindst lærerigt. I får nemlig ikke kun en god aften, I lærer også en masse om vores produkter. Hvordan de bruges, hvad de kan bruges til og hvordan de virker. Hold en tøsefødselsdag, der ikke er ligesom alle de andre, men som er meget sjovere og frækkere end alle de andre. Hold et dildoparty til din tøsefødselsdag!

Når du afholder fødselsdagfest for din veninde har du mulighed for at købe et gavekort til hende, hvis hun vælger at bruge det på dagen giver vi dobbelt op på det (max. 300 kr)

Når du afholder fødselsdagsfest for dine veninder og der bliver købt for mere end 3000 kr, kan du vælge en ekstra ting ting til en værdi af 200 kr

Kun en af ovenstående muligheder kan benyttes