Dildoparty Typer

Der er mange måder at holde parties på og vi er åbne for alle forslag, så hvis du har en idé til en aften du ikke finder her så kontakt os, så vil vi gøre vores bedste for at imødekomme dine ønsker. De mest populære parties er:

Pige-/Tøseaften

Skal tøserne og du opleve en anderledes aften? Skal I røre, lugte, høre og smage og mærke alt det vores sælger har med så invitér 6 eller flere veninder til en sjov og fræk aften med skønt sexlegetøj i alle afskygninger, cremer og mange andre lækre varer!
Vi viser vores sortiment frem, fortæller, forklarer og svarer på spørgsmål.
Vi kan garantere at det bliver en sjov aften hvor der vil blive grinet meget!
Her kan du læse mere uddybende om vores Pigeaften med dildoparty
Ønsker du at holde en fødselsdagsfest eller overraske dine veninder, så læs venligst længere nede.

Par aften

Har i lyst til at holde en aften for par, hvor stemningen oser af sex, så bestil en par aften. Vi kommer ud og viser produkterne frem og der er mulighed for at røre, føle, smage og grine en del. Det bliver ikke kedeligt, når den første generthed har lagt sig. Invitér min. 3 andre par, Så I er mindst 8 personer, og lav en hyggelig stemning med god mad og lidt vin. Få gode ideer til at sætte skub i jeres sexliv! I kan  diskret sidde og bestille det I ønsker at have med hjem.

Her kan du læse mere uddybende om vores Paraften med dildoparty

Herreaften

Skal gutterne prøve noget nyt og skal de underholdes lidt ud over det sædvanlige. Skal de have indblik i kvindernes mysterier og se hvad der sker inden for det erotiske univers. Skal de have en aften hvor der grines så meget at tårerne triller… Så prøv en herre aften.
Der er masser af ting til mænd i kufferten.
Her kan du læse mere uddybende om vores Herreaften med dildoparty

Polterabend, Fødselsdag og overraskelser

Er du/I ved at planlægge en super Polterabend, fødselsdag eller en overraskelse for en af veninderne og skal hun forkæles lidt med en fræk aften, så prøv et polterabend arrangement med Dildoparty-experten.dk . Læs mere om
Polterabend
Tøsefødselsdag
Surpriseparty

Er det en polterabend med Dildoparty-experten.dk er det ikke kun for bruden, men for alle og der er mulighed for at røre, smage, vride og meget meget andet, så alle er garanteret en super aften. Fødselsdagen kan meget nemt blive meget sjovere med en aften i selskab med en sælger fra Dildoparty-experten.

Erhverv og Events

Er du fest arrangør, har et diskotek eller lign så kan vi hjælpe dig med at stable den perfekte fest på benene. Tag kontakt til os og hør hvad vi kan gøre. Kontakt på tlf 24226526, gerne via sms

 

Oplæg for unge mennesker